“EL MEU (PARE/MARE/PADRÍ/PADRINA/TIET/TIETA…) FA FEINA AL CENTRE DE SALUT I FA HIGIENE DE MANS”

La higiene de mans és la pràctica més econòmica, senzilla i eficaç per reduir el risc d’infeccions. Un dels hàbits que salva més vides.

Per això, la GAPM organitza el 1er Concurs de dibuix infantil entre els familiars dels professionals de la gerència. L’objectiu de la iniciativa és fomentar la importància de la higiene de mans.

El  dibuix guanyador obtindrà un LOT COMPLET DE MATERIAL D’ESCRIPTURA I DE DIBUIX i serà la imatge del cartell  de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca del dia Mundial de la Higiene de Mans de 2023.

 

Bases de la convocatòria:

  1. Per participar al concurs és necessari ser fill/filla/net/neta/nebot/neboda... d’un professional de l’Atenció Primària de Mallorca a qualsevol categoria professional (personal administratiu, medicina, infermeria, tècnics auxiliars en cures, fisioterapeutes, psicòlegs, higienistes, comares...etc)
  2. La participació es única (no es pot presentar en grup) i cada participant pot presentar un màxim d’un dibuix.
  3. Els dibuixos presentats hauran d’estar enfocats al títol “EL MEU (PARE/MARE/PADRÍ/PADRINA…) FA FEINA AL CENTRE DE SALUT I FA HIGIENE DE MANS”
  4. Poden presentar-se dibuixos realitzats amb diferents materials com: llapis de colors, ceres, aquarel·les, temperes, retolador, carbonet...
  5. Els dibuixos presentats seran anònims i valorats posteriorment per un jurat format per diferents professionals de la GAPM.
  6. El concurs es podrà declarar desert quan les propostes presentades no reuneixin les condicions de qualitat suficient, i de la mateixa manera el jurat resolgui qualsevol incidència que pugui plantejar-se derivada de la interpretació de les bases.
  7. S’exclouran els dibuixos presentats fora de termini i que incompleixin els requisits previstos en les bases.
  8. El responsable de l’autor/autora del dibuix cedeix els drets d'explotació i comunicació pública del dibuix seleccionat per temps indefinit a la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca.

 

Per participar en el concurs, entre el dia 4 d’Abril i 26 d’Abril de 2023 ambdós inclosos, disposeu de dues vies per enviar els dibuixos:

  • En format digital al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. En format jpg. Indicant:
    • Nom i cognom de l’autor/a del dibuix.
    • Nom i cognom del professional responsable de l’autor/a del dibuix
    • Centre de treball i professió del professional responsable.
    • Telèfon de contacte del professional.
    • Correu electrònic.
  • En format físic per correu intern a l’atenció de Maria del Mar Ramis Petro. (Secretaria de direcció. Carrer de l’Escola Graduada, numero 3. 2on pis).
0
0
0
s2sdefault

              

_____________________________

Agenda AP Mallorca

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30