Atenció Primària de Mallorca publica avui al seu canal de YouTube una col·lecció de tutorials autoexplicatius sobre l'ús de les cambres inhalatòries per a pacients. A partir d'avui els usuaris d'Atenció Primària poden consultar en obert, sis vídeos sobre l'ús de les cambres inhalatòries segons els diferents tipus de pacients i formes d'utilització de les cambres. 

Amb aquesta iniciativa Atenció Primària vol fomentar l'ús de cambres inhalatòries en l'abordatge dels pacients amb malaltia pulmonar, així com sensibilitzar i fer conscients als pacients de la necessitat de gestionar correctament els inhaladors. Gràcies al visionat d'aquests manuals els pacients poden aprendre correctament la tècnica d'ús per tenir cura de la seva salut.

Des de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca es farà difusió entre els seus professionals, perquè un altre dels objectius d'aquest projecte és donar suport a la gran tasca d'educació per a la salut, que realitzen els professionals d'Atenció Primària de Mallorca, amb la generació de materials de qualitat. 

Consultau més informació sobre l'ús de cambres inhalatòries a #WebAPMallorca: 

 

Per a professionals 

 

 

 

 

 

     Ús de cambres d'inhalació 

    Atenció Primària de Mallorca. Gorvern de les Illes Balears. 2021

     Versió en altres idiomes: [castellà]

 

 

 

Per a pacients 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

              

_____________________________

Agenda AP Mallorca

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30