La Comissió de Seguretat del Pacient de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca ha obert un nou espai web amb l'objectiu de difondre el treball que es realitza des d'aquesta comissió i contribuir, d'aquesta manera a la millora de la seguretat dels pacients atesos als centres d'atenció primària.

La Comissió de Seguretat del Pacient està constituïda per un grup de treball multidisciplinar amb funcions de caràcter formatiu, consultor i investigador, al servei dels professionals i dels usuaris amb l'objectiu de realitzar accions que permetin la gestió del risc sanitari.

La web consta d'un espai dirigit als usuaris i d'un altre dirigit als propis professionals de l'àmbit de l'atenció primària: 

- Per a pacients: s'ha habilitat l'apartat “Assegura la teva salut” dedicat a facilitar informació d'interès sobre seguretat del pacient, dirigida a pacients i familiars.

- Per a professionals: estructura i funcionament de la comissió, membres i dades de contacte, formació en seguretat del pacient i recursos en xarxa. 

 

Actualment s'està treballant en diferents aspectes:

  • Elaboració del Pla Estratègic 2018-2022 de Seguretat del Pacient a Atenció Primària
  • Desenvolupament del sistema de notificació d'esdeveniments adversos relacionats amb la seguretat del pacient en el nostre àmbit
  • Promoció de pràctiques segures mitjançant la higiene de mans, coincidint amb l'època de prevenció de la grip
  • Edició de materials d'educació per a la salut dirigits a professionals i pacients

 

0
0
0
s2sdefault

              

_____________________________

Agenda AP Mallorca

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30