Qui pot participar?
Tots aquells equips directius i professionals dels centres de salut d’Atenció Primària de Mallorca que puguin aportar una experiència innovadora de gestió en la qual estigui involucrada l’Atenció Primària.

Quins projectes es poden presentar?
Projectes innovadors i experiències, de qualsevol àrea de les quals comprèn la gestió sanitària del Servei de Salut, que pretenguin una millora en la gestió dels serveis sanitaris i que tinguin aplicació en l’àmbit de l’atenció primària.

Normes de presentació de treballs:
Els treballs estaran orientats a la Innovació, tant en l’assistència sanitària com la gestió de l’Atenció Primària i dels sistemes sanitaris en general. Els projectes han de ser originals, amb una extensió mínima de 5.000 paraules i màxima de 10.000, sense incloure els apèndixs i annexos estadístics incorporats als mateixos. S’enviaran per correu electrònic en format PDF, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant a l’assumpte “Premi SEDAP Mallorca” i sol·licitant confirmació de recepció.



Normes:

  1.  A la primera pàgina haurà d’aparèixer el títol del treball, el nom o noms de l’autor o autors, juntament amb el de l’organització a la qual pertanyen, una breu nota biogràfica i l’adreça de correu electrònic de contacte de cadascun d’ells.
  2. Juntament amb el treball en format PDF, s’enviarà un resum amb una extensió màxima de 1.000 paraules. Premis SEDAP-FERRER a les experiències innovadores en gestió de SALUT D’ATENCIÓ PRIMÀRIA de Mallorca
  3. L’estructura dels resums serà la següent: - Títol. - Autors: cognoms, inicial del nom de cadascun d’ells, ressaltant l’autor principal. - Centre de treball o institució. - Correu electrònic de contacte. - Paraules claus: 5 o 6. - Introducció o Descripció del projecte; Objectius; Metodologia; Resultats; Conclusions i/o Discussió. - Els treballs es presentaran preferiblement en castellà. No s’inclouran en el resum referències bibliogràfiques, taules, gràfics, ni figures. SEDAP podrà realitzar i distribuir una publicació amb una selecció de resums dels treballs presentats a aquesta convocatòria. El període de presentació finalitzarà el 18 de novembre de 2018.

Premis:
Els premis es faran públics en el consell de gestió de Nadal, dia 14 de desembre de 2018. Els premis tindran la següent estructura: - Primer premi dotat amb 2000€ en metàl·lic. - Dos Accésit dotats amb 500€ en metàl·lic cadascun. El concurs podrà declarar-se desert íntegrament o per a alguns dels seus premis. SEDAP facilitarà una inscripció al XXI Congrés de la Societat Espanyola de Directius d’Atenció Primària, que es celebrarà a l’abril de 2019 a Leon, per a cadascuna de les categories premiades. L’autor o autors del treball premiat seran lliures d’enviar el mateix a la revista nacional o internacional que triïn, fent constar l’entitat convocant del Premi i l’adjudicació del mateix.

Díptic en pdf

0
0
0
s2sdefault

              

_____________________________

Agenda AP Mallorca

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30