Noticies per als professionals

Servei de Salut de les Illes Balears (Ibsalut)

Isabel Flórez és nomenada directora de l'Institut Balear de Salut Mental de la Infància i l'Adolescència (IBSMIA)

Flórez és coordinadora de la Unitat d’Hospitalització de Psiquiatria d’Adults de l’Hospital Universitari
Son Espases des de 2011

L’IBSMIA va atendre trenta-vuit mil consultes l’any 2015

El Servei de Salut ha nomenat Isabel Flórez nova directora de l’Institut Balear de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència (IBSMIA). Des de 2011 és la coordinadora de la Unitat d’Hospitalització de Psiquiatria d’Adults de l’Hospital Universitari Son Espases.

imagen

Nascuda a Madrid l’any 1964, la nova directora és llicenciada en Medicina i Cirurgia General per la Universitat Autònoma de Madrid i es va especialitzar en psiquiatria. És doctora en Ciències Mèdiques Bàsiques per la Universitat de les Illes Balears i té un postgrau en Salut Mental i Intervencions Psicològiques amb Immigrants, Refugiats i Minories. A més, és autora de diverses publicacions relacionades amb la salut mental.

L’IBSMIA és l’organisme responsable de l’avaluació, del diagnòstic i del tractament de tots els infants i joves de les Illes Balears afectats per algun trastorn mental greu. S’ubica a l’Hospital Universitari Son Espases i gestiona l’atenció especialitzada de pacients del conjunt de les Illes Balears. Els professionals de l’IBSMIA varen atendre un total trenta-vuit mil pacients al llarg de 2015, però quatre mil en varen ser nous.

Flórez substitueix en el càrrec Jaume Morey, a qui el Servei de Salut ha agraït la tasca i la dedicació al capdavant de l’IBSMIA al llarg dels darrers vuit anys. Morey continuarà acomplint funcions de psiquiatre infantil al Servei de Salut.