Notícies de l'Àrea de Salut de Menorca

Servei de Salut de les Illes Balears (IB-SALUT)

La Dra. Gil Guevara, nova coordinadora de l'Àrea Quirúrgica de l'Hospital General Mateu Orfila

El director gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, Manuel Yebra, ha nomenat la Dra. Briseida Gil Guevara coordinadora de l’Àrea Quirúrgica de l’Hospital General Mateu Orfila.

alt

De nacionalitat veneçolana, la Dra. Gil és llicenciada en medicina i té el títol homologat d’especialista en anestesiologia i reanimació. Des de fa cinc anys forma part de l’equip d’anestesiologia de l’Hospital, una activitat que en endavant compaginarà amb la tasca de coordinadora mèdica de l’Àrea Quirúrgica. Pel que fa a la seva trajectòria professional, la Dra. Gil té una experiència de tres anys en el mateix càrrec a l’Hospital Pediátrico San Juan de Dios (Caracas, Veneçuela).

Una de les seves funcions principals és optimitzar els recursos i millorar l’ocupació actual de les sis sales d’operacions de l’Hospital General Mateu Orfila coordinant els processos amb tot l’equip de professionals que intervenen en l’activitat de l’Àrea Quirúrgica: personal mèdic i d’infermeria, anestesiòlegs i professionals de serveis afins com ara Radiologia, Laboratori o el Banc de Sang. Segons explica la Dra. Gil, la seva tasca consisteix a supervisar —conjuntament amb el cap del Servei d’Anestesiologia, el Dr. Bettiol— el funcionament adequat del bloc quirúrgic.