Us informam que ja s'ha publicat el concurs públic per dotar d'equipament de microinformàtica el futur Hospital Can Misses i el Servei de Salut de les Illes Balears. Podeu consultar la licitació clicant en aquest enllaç: http://www.plataformadecontractacio.caib.es.

Per resoldre els dubtes que us sorgeixin sobre el seu abast, hem disposat els dies 23 i 24 de juliol, de 9.00 a 14.00 h, com a jornades de resolució. Si alguna persona interessada no es pot adaptar a aquestes dates, ha d'enviar un missatge electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per comunicar en quines dates estaria disponible.

Les reunions poden ser de dues maneres:

  • Presencials, a l'Oficina de Tecnologies de la Informació i Comunicació del Servei de Salut, al carrer de Ses Escoles, s/n (Bendinat), el municipi de Calvià.
  • Per via telefònica per multiconferència.

És necessari enviar les preguntes per escrit en un PDF juntament amb la petició de reunió a l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Totes les preguntes i les respostes es publicaran en aquest mateix portal i en el perfil del contractant.