Tota la informació del Servei de Salut al detall

Totes les comunicacions oficials per part del Servei de Salut de les Illes Balears

  1. Abans d'anar al metge o a la infermera FACI UNA LLISTA AMB ELS TEMES QUE VOSTÈ DESITJA CONSULTAR.
  2. Si li preocupa no acordar-se de tot o no entendre alguna cosa, INTENTI ESTAR ACOMPANYAT per una persona de la seva confiança.
  3. PREGUNTI sempre que tingui dubtes. Aprengui sobre la seva malaltia i el seu tractament, fent preguntes al seu metge o infermera.
  4. TINGUI UN LLISTAT AMB TOTS ELS MEDICAMENTS que està prenent, incloent vitamines, plantes medicinals, etc. Anoti el nom dels medicaments, la dosi, quan i com ha de prendre'ls i durant quant temps. La seva infermera, metge o farmacèutic li ajudaran a fer-la. PORTI SEMPRE UNA FOTOCÒPIA D'AQUESTA LLISTA AMB TOTS ELS MEDICAMENTS QUE PREN, a totes les visites que faci al seu centre de salut o hospital, públic o privat.
  5. NO PRENGUI MEDICAMENTS d'altres persones SENSE CONSULTAR amb el seu metge.
  6. QUAN VAGI A ALTRES METGES no oblidi sol·licitar un informe del que hagin fet. GUARDI ELS SEUS INFORMES i els resultats de les proves que li facin en una carpeta. Lliuri fotocòpies si l'hi sol·liciten, no es desprengui de l'informe original.
  7. INFORME Al SEU METGE/A I INFERMER/A DE TOTES LES VISITES que faci a altres consultes.
  8. Si li han hagut d'hospitalitzar, quan li donin l'alta POSI Al DIA LA LLISTA amb el seu metge de capçalera de medicaments que ha de prendre. NO ACUMULI MEDICAMENTS
  9. SI ÉS VOSTÈ AL·LÈRGIC A ALGUN MEDICAMENT, RECORDI-HO SEMPRE A TOTES LES PERSONES QUE LI ATENGUIN.