imagen

 

Seguretat també a l’estiu

Publicam l’edició número 47 del nostre BUTLLETÍ INFORMATIU i volem aprofitar l’avinentesa per oferir-vos una sèrie de recomanacions de seguretat que solem descuidar durant les vacances d’estiu.

Llegeix més: Butlletí nº 47 - any 2016

imagen

 

Ús del correu electrònic i perills que implica

El correu electrònic s’ha convertit en una eina imprescindible tant per a la feina com en l’àmbit personal o domèstic: permet enviar informació en formats diversos i de manera ràpida i barata, i es pot emprar des de qualsevol ordinador, tauleta, telèfon intel•ligent, dispositius portables (wearable), etc.

Llegeix més: Butlletí n.º 45 - any 2016

imagen

 

Seguretat en dispositius mòbils amb sistema operatiu iOS

Com a continuació del butlletí anterior, presentam diverses aplicacions gratuïtes* per a terminals amb sistema operatiu iOS que us permetran emprar amb més tranquil·litat els dispositius mòbils i evitaran tant com sigui possible que algun ciberdelinqüent us robi les vostres dades.

Llegeix més: Butlletí n.º 44 (iOS) - any 2016

imagen

 

Seguretat en dispositius mòbils amb sistema operatiu Android

És freqüent que descuidem aspectes importants de la seguretat a l’hora d’emprar els dispositius mòbils (telèfons o tauletes) en les tasques més quotidianes. En aquest número del BUTLLETÍ INFORMATIU prestarem especial atenció als dispositius mòbils amb sistema operatiu Android.

Llegeix més: Butlletí n.º 44 (Android) - any 2016