imagen

 

Símptomes d’una infecció maliciosa a l’ordinador

Una de les preguntes més freqüents que ens assalten en adonar-nos que l’ordinador no funciona amb normalitat és si l’equip està infectat per algun virus.

Per això a continuació us oferim una descripció dels símptomes principals que permeten detectar si l’ordinador ha estat víctima d’una infecció:

Llegeix més: Butlletí n.º 52 - any 2017

imagen

 

Com navegar de manera segura per Internet

Publicam l’edició número 51 del nostre BUTLLETÍ INFORMATIU i volem aprofitar l’avinentesa per fer referència al decàleg de seguretat publicat recentment pel Centre Criptològic Nacional (CCN-CERT) per oferir-vos una sèrie de recomanacions de seguretat per navegar de manera segura per Internet.

 

Llegeix més: Butlletí núm. 51 - any 2017

imagen

 

Com emprar el mòbil de manera segura i evitar atacs cibernètics

Publicam (i celebram) l’edició número 50 del nostre BUTLLETÍ INFORMATIU i volem aprofitar l’avinentesa per oferir-vos diverses recomanacions de seguretat sobre l’ús del mòbil, que serveixen com a bones pràctiques per protegir-se d’atacs cibernètics.

Llegeix més: Butlletí n.º 50 - any 2017

imagen

 

Ús privat dels recursos corporatius

En aquest número del BUTLLETÍ INFORMATIU volem recordar el bon ús de l’ordinador, del navegador i del correu electrònic, i de qualsevol altre recurs informàtic posat a la nostra disposició pel Servei de Salut de les Illes Balears.

Llegeix més: Butlletí n.º 49 - any 2016

imagen

 

Bloqueig del lloc de treball

En aquest número del BUTLLETÍ INFORMATIU recordam la importància de bloquejar les estacions de treball quan deixam el lloc de treball, a fi d’evitar que altres persones puguin accedir a la informació que manejam i/o suplantar-nos en treballar amb el nostre usuari.

Llegeix més: Butlletí n.º 48 - any 2016