Avis 27/03/2019.

El Servei D'Avaluació i Carrera Professional s'ha traslladat a un nou local ubicat al Carrer del Gremi de Sabaters 21, del Polígon Son Castelló. Telf. 971 704405/06/07.

 

Carrera professional ordinària

Data de tall: 30 de juny de 2017

El 15 de març de 2019 s'ha publicat al web del Servei de Salut de les Illes Balears («Professionals > Recursos Humans» > «Carrera Professional» > «Procediment ordinari» > «Procediment ordinari 2017») la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s'aproven les llistes provisionals d'admesos i exclosos que han participat en la convocatòria ordinària (procediment de 30 de juny de 2017) per accedir als diferents nivells que integren la carrera professional del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears.

Només les sol·licituds de les persones admeses (una vegada que s'aprovi la llista definitiva) passaran a la fase següent de valoració del bloc I, relatiu a formació, docència i investigació.

Es concedeix un termini de 10 dies hàbils, comptador des del 18 de març de 2019 (és a dir, fins al 29 de març, inclusivament) per corregir les deficiències assenyalades en la llista de persones excloses de la convocatòria o per formular les al·legacions que s'estimin convenients mitjançant el model de sol·licitud que figura en l'annex 6 de la Resolució.

Es posa a disposició de les persones interessades el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i els telèfons 971 704405/06/07 per a qualsevol aclariment en relació amb aquest tema o, abans de presentar al·legacions, per demanar cita per revisar l'expedient i conèixer les causes d'exclusió.